Om oss

Välkommen till GarageportCenter Skåne! Vi består av två stycken erfarna garageportsbyggare med lång erfarenhet och stor kompetens. Vi erbjuder inte enbart konstruktion och montering av garageportdörrar - utan utför även service på både garage- och industriportar samt om- och tillbyggnader av garage. Självklart håller alla våra arbeten en hög kvalitet enligt branschstandard. Skulle det vara något ni saknar kan vi anskaffa reservdelar för de flesta fabrikat.

På GarageportCenter Skåne har vi som policy att alltid lämna kostnadsfria offerter och hembesök. För att vara så kompletta som möjligt tar vi oss an ett brett kundsegment: allt ifrån bostadsrättsföreningar, byggbolag och industrier till privatpersoner. Är du privatperson går det självklart bra att nyttja ROT-avdragets alla fördelar.

Referenser

Genom åren har vi samlat på oss en hel del fina referenskunder. Nedan följer några exempel:

Företag och kommuner: Skanska, Peab, Otto Magnusson, NCC, Lunds Kommunala Fastighetsbolag, Larssons Mekaniska, Autolink, ByggCompagniet, Trädgårdsteamet, Lomma Kommun, Malmö Kommun, Lunds Kommun, Burlövs Kommun, mm.

Bostadsrättsföreningar: BRF Skrattmåsen, BRF Holländarehus vägen, BRF Arkeologen, BRF Trollsjövägen, BRF Mittskeppsgatan, BRF Malmöhus 28, mm

Kostnadsfri offert

Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig - vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


(Lämna tom)

Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

Gilla oss på Facebook

Vi jobbar med kända leverantörer:

Familjen Fors

"Tack så jättemycket för den fina servicen"

Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen. Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna. Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch. Fantastiskt gott.