Våra produkter

GSM-portöppnare - öppna porten med mobilen!

Ett minst sagt revolutionerande sätt att öppna och stänga porten eller grinden. Kontakta oss på GarageportCenter för en kostnadsfri offert!


Garageportar

Hörmann

Från 12 990:-

Just nu har vi en kampanj, se ovan.

Novoferm ISO 20

Från 9 850 kr

Kvalitetsport från Novoferm som lämpar sig bra för kallgarage. Frakt tillkommer på 600 kr. Motor ingår.


Grindöppnare

Grindöppnare

Vi har kvalitativa grindöppnare från Aperto Sommer, FAAC och Hörmann. Kontakta oss för prisinformation.

Portöppnare

Portöppnare

Portöppnare med snabbt, patenterat drivsystem och tillförlitlig säkerhetsautomatik. Leverantörerna består av FAAC, Hörmann, Aperto Sommer och Novoferm.

Industriportar

Industriportar

Vi har slitstarka, vädertåliga och robusta industriportar från Novoferm. Kontakta oss för mer information.

Tillbehör

Reservdelar och tillbehör

Självklart har vi på GarageportCenter alltid kvalitativa reservdelar och tillbehör från samtliga av våra leverantörer till hands för våra kunder.

Kostnadsfri offert

Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig - vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


(Lämna tom)

Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

Gilla oss på Facebook

Vi jobbar med kända leverantörer:

Familjen Fors

"Tack så jättemycket för den fina servicen"

Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen. Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna. Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch. Fantastiskt gott.